Anbefaling

"Jeg er en kvinde på 45 år, der er behandlet i den Kinesiske Akupunktur Klinik i 5 år, med meget stor hjælp til at klare hverdagen. Jeg har fået behandling i forbindelse med: Virus på Balancenerven Migræne, stress, sorg, Hormon ubalancen i forbindelse med overgangsalder. Fødevare intolerance. Nakke spændinger og hovedpine.
Før jeg gik til akupunktur havde jeg prøvet homøopati – som jeg blev mere syg af. Massage – hvor tilstanden blev forringet. samt biopati og vaccum massage Det eneste der har hjulpet mig er den Kinesiske Akupunktur Klinik v/Shu-Zhi Guan, der også udfører en speciel massage med meget stor effekt. Jeg har anbefalet alle mine venner og bekendte til klinikken og de har alle fået effekt af det.""Jeg er en kvinde på 48 år som har haft galdesten. Det blev så smertefuldt at jeg fik en operation og fik fjernet galdeblæren. Efter 1 år begyndte jeg at få ondt i maven og havde også svært ved at komme på toilettet. Jeg besøgte akupunktur klinikken og fik en diagnose hos Shu-Zhi. Min mavesyre fungerede dårligt, så hun behandlede mig med nåle og i dag har jeg det godt. Jeg kommer stadig hos Shu-Zhi og får behandling."


"Jeg er en kvinde på 49 år som har haft muskelsmerter i ryggen og ned i det ene ben. Det gjorde ondt at løfte benet. Jeg besøgte Shu-Zhi i hendes klinik og und undersøgte mig grundigt. Det viste sig at jeg havde en infektion i kroppen som på virkede musklernes spænding. Efter 5 gange akupunktur behandling, gik smerterne væk og i dag kan jeg løfte benene smertefrit."


"Jeg er en mand på 45 år som har haft problemer med mine skuldre. Når jeg lavede en bestemt bevægelse, gjorde det meget ondt. Shu-Zhi gav mig akupunktur, akupressur samt varmebehandling. Det var godt at jeg havde fået anbefalet at gå til Dr. Shu-Zhi Guan."